OSMANİYE / DÜZİÇİ - Üzümlü Şehit Abdurrahman Topuksuz İlkokulu

Mrt

12 Mart istiklâl marşının kabulü törenimiz okul bahçemizde yapilmistir. Allah bu millete bir daha istiklâl marşı yazdirmasin.

Mrt

Okulumuz  rehber öğretmeni Sultan Tabak tarafından  3. Sınıf öğrencilerimizle  temizlik ve hijyen konusunda ayrıca corana virüsünden korunmak adina neler yapılabileceği ile ilgili seminerimiz devam etmektedir.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Sultan TABAK tarafından 2. sınıf öğrencilerimize temizlik ve hijyen konusunda bilgilendirme semineri yapıldı. Corona virüs hakkında da bilgilendirme yapılan seminerde tuvalet kullanımı el hijyenin önemi vurgulandı.

Mrt

İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında ilçemizde yapılan başarı değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Tiny Explorers Workshop projesi kapsamında 3 /G sınıfı öğretmeni Nimet Talşik ve öğrencileri Çanakkale 'nin unutulmaz kahramanı Seyit Onbaşı ve Mehmet Akif Ersoy 'u canlandırdılar.

Mrt

Okulumuzun öğretmenlerinden Şahin Çiloğlları , Nimet TALŞİK, Özlem ŞAHİN ve Sultan TABAK stem eğitim kurusnu başarıyla tamamlamışlardır.

Mrt

Okulumuzda sivil savunma kulübünün düzenlediği deprem tatbikatı ile öğrencilere deprem anında yapılması gerekenler önemle hatırlatıldı.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Sultan TABAK'ın yürüttüğü benim velim bir okur e twinning projesinin şubat ayı kitabı Çopcuklar Nasıl Başarır'ın değerlendirme toplantısı yapıldı. Mart ayı  için Beni Bu Kadar Sevme Anne isimli kitap belirlendi.

Mrt

3/Gsınıfı öğrencileri değerli masal kahramanlarım projesi kapsamında bu ay keloğlan ile saygı ve sevgi değerini öğreniyor.

Mrt

4-C sınıfı zaman ölçülerini matruşka bebek etkinliği ile öğreniyor.

Mrt

İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında yaptığımız veli ziyaretlerimiz okul aile bağlarını güçlendirmek adına devam etmektedir.

Şbt

Üzümlü ilkokulu 4-E sınıfı öğretmeni İlhan TABAK ve öğrencileri Ben okudum sen de oku e Twinning projesi kapsamında  okudukları kitaplari farkli sehirlerdeki arkadaşlarıyla paylaştılar. Okuduklari ilk kitaplari Mersin'in Silifke ilcesinde bulunan Göksu ilkokuluna gonderdiler.  Bu paylasim sırasında  oradaki arkadaşlarına her kitap içerisinde ilcemizin tarihi ve turistik yerlerinin anlatildigi bir mektup ve yöresel ürünlerden eklediler. Hem paylaşım zenginlesti hem de bir kitapla Türkiye'nin bir cok yerindeki ogrenciler okuma fırsatı buldu. Böylece ilcemiz ve  projemiz tanıtılmış oldu.

Şbt

Üzümlü ilkokulu  irfan çeşmesi projesi kapsamında güneşli güzel havada okul bahcesinde kitap okuma saati duzenledi. Öğretmen veli ve idarecilerin de katıldığı etkinlikte bir ders saati boyunca birlikte kitap okudular.

Şbt

İrfan Çeşmesi projesi kapsamında okulumuz rehber ogretmeni Sultan Tabak tarafindan İletişim Becerileri konulu atölye çalışmasını belirlenen ikinci grup için  Çeaş Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirdi.