Ara

Steam In Nature projeleri kapsamında okulumuz 3/G sınıfına Balıkesir'deki proje ortaklarından yeniyıl kartları geldi.

Kas

3-G sınıfı öğrencileri Tiny Explorers Workshop projelerinin bu ay ki atölye çalışması olan dünyaca ünlü ressamlardan Paplo Picasso ve Osman Hamdi Bey'in Kaplumbağa Terbiyecisi tablosu üzerine çalıştılar.

Kas

2019-2020 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuzda halkeğitim bünyesinde açılan basketbol kursumuz Beden eğitimi ve spor öğretmeni Fadıma DÜLDÜL ile başlamıştır.

Kas

3-G sınıf öğretmeni Nimet Talşik ve öğrencilerinin katıldıkları Meslekleri Tanıyorum Geleceğimi Planlıyorum projesi kapsamında kasım ayı etkinliği olarak Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Doktor Fatma ÇALKAN ve sağlık çalışanlarını sınıflarında misafir edip doktorluk mesleği ile ilgili bilgiler öğrendiler.

Kas

Okulumuz 3- F sınıfı öğrencileri 10 kasım Atatürk temalı kodlama etkinliği yaptılar.

Kas

Okulumuz 4-F sınıfından bir grup öğrenci çöp avcıları ismini verdikleri kulüpleriyle hergün okul bahçesini temizleme görevini üstlenmişlerdir. Öğrencilerin kendi istek ve fikirleriyle oluşan bu güzel düşüncelerinden dolayı onları tebrik ediyoruz.

Kas

4- E sınıfı sağlıklı beslenmenin önemi vurgulamak için yaptıkları deneyle gıda boyasına hayır dediler.

Kas

3/G sınıfı öğrencileri Steam in Nature projesi kapsamında water pipe system / su borusu etkinliği yaptılar.

Kas

3- F sınıfının yapmış olduğu basit kukla çalışmaları büyük ilgi gördü.

Ekm

3-G sınıfı  Turkce dersi kapsaminda geleneksel oyunlarimizdan olan Aç kapıyı bezirgân başı adli oyunla eğlendiler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yılını çoşkuyla kutladık.