Mrt

Okulumuz 4/G sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nimet Talşik rehberliğinde katıldıkları My Fun Workshops Projesi kapsamında Kukla etkinliğini yaptılar.Öğrencilerimiz bu etkinlikten büyük keyif aldılar .

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabülünün yıl dönümü için ilçemizde kullanılmak üzere İstiklal Marşının 5. kıtasını okuyan 4-F sınıfı öğrencisi Duruşah Çerçi'ye teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize Etkili İletişim semineri yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafindan mart ayı rehberlik panosu İletişim Becerileri konulu düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencileri rehber öğretmenimiz Sultan Tabak ile birlikte yürüttükleri Benim Bedenim Hayır Diyebilirim Projesi kapsamında Şubat ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Şbt

3-C Sınıfı öğrencileri Rehber Öğretmenimiz Sultan Tabak rehberliğinde yürüttükleri Benim Bedenim Hayır Diyebilirim eTwinning projesinin ocak ayı çalışmalarını tamamladılar.Öğrencilerimiz iyi dokunuş -kötü dokunuş,iyi sırlar-kötü sırlar hakkında bilgi edinmiş ve sınırlarını korumayı öğrenmiştir.

Ock

Okulumuz  3-C sınıfı öğrencileri Rehber Öğretmeni Sultan Tabak tarafından yürütülen Benim Bedenim Hayır Diyebilirim eTwinning projesine katıldılar. Bu proje ile Çocukta mahremiyet eğitimi kendi özel alanını bilmesi, bu alanını koruması ve başkalarının özel alanına da saygı göstermesi amaçlanmaktadır. Böylece çocuğun sağlıklı kişilik gelişimine zemin hazırlanmaktadır. Çocuğa yönelik ihmal ve istismar vakalarının arttığı günümüzde, çocukları korumanın ilk adımı onlara mahremiyet eğitimi vermektir. Bu eğitim sayesinde çocuklar, kendilerinin ve başkalarının özel alanını korumayı öğrenerek daha sağlıklı bireyler olabilirler.

Mrt

Okulumuz corona virüs ve diger mikroplara karsi temizleniyor.

Mrt

4-E sınıf öğretmeni İlhan Tabak ve öğrencilerinin yürüttüğü ben okudum sen de oku e twinning projesinde Mersin Silifke Göksu İlkokulundan gelen hikaye kitaplarını İstanbul Beşiktaş İlkokuluna gonderdiler. Böylece ben okudum sen de oku ailesi büyümeye, kitaplar okunmaya ve kültürler tanışmaya devam ediyor. Kul