Şbt

İlcemiz kaymakamlığı tarafindan başlatılan Irfan Çeşmesi projesi kapsaminda iletisim engelleri ile ilgili atölye calismasi okulumuz ogretmenlerinin ikinci grubuna yapilmistir.

Şbt

Okulumuz 4- E sınıfı öğretmeni İlhan TABAK  ve öğrencileri ilçemiz Haruniye Ortaokulunda  acilan Çanakkale Zaferi temalı sergiyi gezdiler.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Sultan TABAK tarafından velilerle her ay bir kitap okuma ve sonunda değerlendirme şeklinde gerçekleştirdiğimiz Benim Velim Bir Okur projesi kapsamında  üçüncü kitabımız olan Leyla NAVARO'nun Gerçekten Beni Duyuyor musun? toplantısı yapıldı.

Şbt

Sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından  Güvenli internet ve siber zorbalık üzerine eğitici filmler izletilerek internet güvenliğinin üzerinde durulmaktadır.

Şbt

3/G sınıf öğretmeni Nimet Talşik ve öğrencileri Güvenli internet günü kutlama etkinlikleri kapsamında boyama etkinlikleri yaptılar. kamu spotu oluşturdular.

Şbt

Kuruculuğunu okulumuz öğretmeni Nimet Talşik in taptığı Değerli Masal Kahramanlarım projesi şubat ayı çalışma etkinlikleri çerçevesinde  Doğruluk Dürüstlük değeri ile ilgili boyama etkinlikleri   yapıldı proje panosu hazırlandı.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Sultan TABAK İrfan Çeşmesi projesi kapsamında İletişim Becerilerine yönelik atölye çalışmasını görevlendirildiği birinci grup için ÇEAŞ Anadolu Lisesinin salonunda  gerçekleştirdi.

Şbt

Düziçi Kaymakamlığı tarafından başlatılan İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerine yönelik İletişim Becerileri Atölye Çalışması yapıldı.

Ock

2019-2020 Eğitim öğretim yılına birinci dönemi bugün  itibariyle sona erdi. Öğrencilerimiz yarıyıl karnelerini aldılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Güvenli internet kullanimi ile ilgili veli broşürlerimiz hazır.

Ock

3/G  sınıfı öğretmeni Nimet Talşik ve öğrencileri Tiny Explorers Workshop projesi ocak ayı etkinlikleri  kapsamında  kahvaltı hazırlayıp afiyetle yediler

Ock

Etwinnig okulu olma yolunda güvenlik levhalarımızı da okul girişine astık.

Ock

3-G sınıfı ve 2-D sınıfı öğrencileri kuş dostlarımız için Atatürk Parkı'nda kuş yemliği yaptılar.