Ayhan CUMA - Okul Müdürü

1969 yılında Osmaniye/Düziçinde doğdum.ilkokulu ilçemiz Cumhuriyet ilkokulunda,ortaokulu Ceyhan ilçesinde liseyi Adana Erkek lisesinde bitirdim.İzmir Adalet MeslekYüksek Okulunun ardından 1991 yılılnda 19 Mayıs Ünv.Eğitim fakültesi başladım.1995 yılında fakültenin bitiminde mesleğe giriş yaptım.SıraylaNurdağ.Amasya,Hassa,Erzin il/ilçelerinde çeşitl okullarında Müd yetklil,Müdürlük görevlerinde bulundum.AB projeleri,Toplam Kalite,etwinnig vb etkinlikte bulundum. 2014 yılında AB projesi kapsamında Belçika Brüksel de ITEC Avrupa okul müdürleri (Geleceğin Sınıfları) çalıştayına katıldım.2013 yılında Mustafa Kemal Ünversitesinin Yahya Kemal Beyatlı yılı anısına düzenlediği şiir yarışmasında yazdıgım şiirle 3. oldum.Halen Üzümlü İlkokulunda görev yapmaktayım.