Kas

6-10/11/2023 tarihleri arasında Yunanistanda gerçekleştirilen Göçmen Mülteci  konulu kursa okulumuz müdürü Ayhan CUMA katılmıştır

Ara

3-A sınıf öğretmeni Nuri Özkan ve velileri yerli malı haftası için börek ikramında bulundular.

Mrt

04.03.2022 Cuma günü saat 11:30 da yurt genelinde yapılan deprem ve tahliye tatbikatı okulumuzda da başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu tür tatbikatların dönem içerisinde tekrar yapılması planlanmıştır.

Ekm

Okulumuz 1-B sınıfı  " k" sesini yaparak ve yaşarak öğreniyor. Kale ve kek okumayı ve yazmayı ögrendiler.  İlçemizin kültür mirası  Harun Reşit Kalesi'ni tanıdılar.

Eyl

Okulumuz 2-D sınıfının Burdur Yeşilova Hürriyet İlkokulu 2-B sınıfına uzanan ilk mektup arkadaşlığı sevinci yaşadılar. Osmaniye'nin yer  fıstığı hediye edilmeden olmazdı. Mektup arkadaşlığımız devam edecektir.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı hayırlı olsun ve sağlıkla geçsin.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sultan Tabak ve 3-C sınıfı öğrencilerinin birlikte yürüttüğü Benim Bedenim Hayır Diyebilirim Projesinin mayıs ayı etkinlikleri kapsamında Çevrim içi Mahremiyet eğitimi konusunda çalışmalarını gerçekleştirdiler.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sultan Tabak'ın 3-C sınıfı öğrencileriyle birlikte yürüttüğü Benim Bedenim Hayır Diyebilirim projesi kapsamında nisan ayı etkinliği olarak 'Sınırlarımı korumak için ne yapabilirim?' adlı çalışmayı yaptılar.

Nis

3-C sınıfı ile birlikte okulumuz rehber öğretmeni Sultan Tabak tarafından yürütülen Benim Bedenim Hayır Diyebilirim Etwinning projesi kapsamında Mart ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Mrt

Kuruculuğunu okulumuz sınıf öğretmeni Nimet Talşik'in yaptığı Doğaya Saygı Yaşama Katkı projesi kapsamında 4\G sınıfı öğrencilerimiz Müdür Yardımcımız Mehmet Başdoğan ve proje yürütücümüz Özlem Şahin'in de katılımıyla çevre temizliği ve doğa gezisi etkinliğini gerçekleştirdiler.

Mrt

4/G sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Nimet Talşik rehberliğinde katıldıkları My special Days Projesi kapsamında Diyarbakır Yeşilay Başkan yardımcısı Murat Aktay ın katılımcı olduğu etkinlikte hem yeni bilgiler öğrendi hem de Yeşilay bayrağı boyama etkinliğini gerçekleştirdiler.

Mrt

4/G sınıfı öğrencilerimiz  Doğaya Saygı Yaşama Katkı projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında sevimli hayvan dostlarımız için kedi ve köpek evleri yaparak uygun yerlere bıraktılar.

Mrt

Kuruculuğunu okulumuz sınıf öğretmeni Nimet Talşik 'in  yaptığı Doğaya Saygı Yaşama Katkı projesi kapsamında öğrencilerimiz bitki bakımı ve tohum ekme etkinliğini gerçekleştirdiler.